maanantai 19. tammikuuta 2015

Love Live! (raburaivot)

Elämääni on tullut mukaan niin suuri voima, että siitä on pakko kirjoittaa tännekin. Nimittäin Love Live!-kännykkäpeli, jota tosin pelaan omalla tabletillani. LL! on siis rytmipeli, jossa rinkulat lentää ja animetytyjen naamoja hakataan. No ei ihan niin, mutta kuitenkin. 

Love Live!:ssa on siis ryhmä animetyttöjä, joilla on idoliryhmä. Heillä on biisejä, jotka on pelattavia (eli siis rytmipeli). Itse en aluksi ollut järin innoissani, kun ystäväni Paula hurahti kyseiseen peliin. Sitten vajosi Mia. No sitten aloitin minäkin. Tämän lopputulos on se, että kun tapaamme pitkästä aikaa niin pelaamme kaikki kolme omilla laitteillamme Kampissa. (olemme sosiaalisia nuoria, kylläkyllä) Aluksi en ollut yhtään innostunut, edes peliä pelatessani. En erityisemmin välittänyt tarinasta, enkä millään tajunnut, että pelissä pitää tehä muutakin kuin vain läiskiä näyttöä biisien rytmissä. Nyt on innostustakin vähän enemmän, joten taidanpa lukea ne tarinatkin piakkoin...

Nozomi höpöttelee taas jotain alkunäytöllä
                           

Olen nyt viime viikkoina oppinut sekä rakastamaan, että vihaamaan Love Liveä!. Koukuttava se on jos jotain... Pelaan sitä systemaattisesti ja joka ilta pitää strategioida miten seuraavana päivänä aikoo pelata. 


Lempibiisini, josta en kuitenkaan saa millään full comboa...nissk KORJAUS tässä kirjoittaessani päädyin pelaamaan ja sain juuri kyseisestä biisistä full combon!!!
Peli myös aiheuttaa mielettömiä tuskia. Halajan kaikesta full comboa, mutta koska ilmeisesti rytmitajuni on aivan surkea tai en muuten vaa kehity, se ei ole kovinkaan mahdollista. Expert-tason pelejä sentään pystyn nykyään pelaamaan. Jotain nyt sentääs.

Tuskafestarit...


Mutta siis tämä koko teksti oli pohjustusta siihen. että aion siis ilmeisesti cossata kolme kertaa Nozomia, mutta tietysti eri puvuissa. Ekana olisi siis se seiloripuku, joka näkyy ylempänä alkunäytössä, sitten olisi Kesäyukin rantaversio Nozomista ja ilmeisesti ollaan tekemässä Mian ja Paulan kanssa cosplayesitystä Love Live!:stä? Etsimme tällä hetkellä tanssijoita ryhmäämme. Paikkoja on yhdeksän, joista paikkoja on viety ainakin kolme. Katsokaas tämä ja pohtikaa, löytyykö sisältänne idoli?





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti